საჯარო ლექცია თემაზე: “მარგარეტ ტეტჩერი: განსხვავებული შეფასებები”.

29 მარტი, 2024

საჯარო ლექცია თემაზე: “მარგარეტ ტეტჩერი: განსხვავებული შეფასებები”.

7 ივნისს 11 საათზე, საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტში ჩატარდება საჯარო ლექცია თემაზე: ლიდერობა პოლიტიკაში: მიღწევები და გამოწვევები მარგარეტ ტეტჩერის მაგალითზე.

საჯარო ლექციას გაუძღვება: ნიუ ვიჟენ უნივერსიტეტის პოლიტიკისა და საერთაშორისო ურთიერთობების პროფესორი, არასამთავრობო ორგანიზაციის ქალთა დემოკრატიის ქსელის საზოგადოებრივი ფონდის (ZDS) უფროსი კონსულტანტი.

შეხვედრის ორგანიზატორები არიან: სდასუ-ს სტუდენტთა კარიერული განვითარებისა და კურსდამთავრებულთა დასაქმების ცენტრი და საზოგადოებასთან ურთიერთობისა და ინტერნაციონალიზაციის სამსახური.

On June 7, 11 p.m. a public lecture will be held at Davit Agmashenebeli University of Georgia. The topic of the lecture: Lidership in Politics: Achievements and Challenges in the Case of Margaret Thatcher.

The lecture will be delivered by New Vision University Professor of Politics and International Relations & Senior Consultant to ZDS – Women’s Democracy Network Public Fund, Sureyya Yigit.

Organizers: Student Service and Career Development Centre, and Public Relations and Internationalization Department.