ბეიკოზის უნივესრიტეტი (Beykoz University Istanbul, Turkey) საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტთან პარტიორობით ატარებს მე-15 საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენციას!

Conference-room-setup-ideas-to-transform-your-next-meeting

ბეიკოზის უნივესრიტეტი (Beykoz University Istanbul, Turkey) საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტთან და სხვა უმაღლეს დაწესებულებებთან პარტიორობით ატარებს მე-15 საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენციას თემაზე: “ხელოვნური ინტელექტის პოლიტიკური ეკონომოკა“ (Political Economy of Artificial Intelligence) The ICOPEC 2024. კონფერენცია ჩატარდება ჰიბრიდულ რეჟიმში 2024 წ. 6-7 დეკემბერს. დამატებითი ინფორმაციისათვის გთხოვთ გადახვიდეთ მითითებულ ბმულზე.