საჯარო ლექცია თემაზე: საქართველოს ეკონომიკის ტრანსფორმაციის თავისებურებები!

IMG_0359 (1)

საჯარო ლექცია თემაზე: საქართველოს ეკონომიკის ტრანსფორმაციის თავისებურებები!

23 აპრილს საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტში ჩატარდა საჯარო ლექცია თემაზე: საქართველოს ეკონომიკის ტრანსფორმაციის თავისებურებები.

ლექცია ჩაატარა სამართლის დოქტორმა, კავკასიის უნივერსიტეტის ასოცირებულმა პროფესორმა, ლატვიის მეცნიერებათა საბჭოს ექსპერტმა, გიგა აბუსერიძემ.

შეხვედრის ორგანიზატორები იყვნენ სტუდენტთა კარიერული განვითარებისა და კურსდამთავრებულთა დასაქმების ცენტრი და საზოგადოებასთან ურთიერთობისა და ინტერნაციონალიზაციის სამსახური.

On April 23, 2024, at Davit Aghmashenebeli University of Georgia, was held a public lecture on the topic of „Peculiarities of Georgian Economic Transformation”.

The lecture was delivered by Associate Professor at Caucasus University, Expert of the Latvian Council of Science, Giga Abuseridze.

Organizers: Student Service and Career Development Centre, and Public Relations and Internationalization Department.