SDASU TV
LIVE

სამართლის ფაკულტეტის ორგანიზებით ადამიანის უფლებათა კვირეული ეწყობა!

ადამიანის უფლებები ფოტო ვებისთვის
სიახლეები

სამართლის ფაკულტეტის ორგანიზებით ადამიანის უფლებათა კვირეული ეწყობა!

ადამიანის უფლებათა კვირეულის ფარგლებში 2023 წლის 15 დეკემბერს 14 საათზე საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტს ესტუმრებიან საქართველოში ამერიკის შეერთებული შტატების საელჩოს მოწვევით მყოფი ამერიკელის შეერთებული შტატების ილინოისის შტატის პოლიციის წარმომადგენლები  მონიკა სტრენდბერგი და ეილიინ პეიონკი. შეხვედრის ფარგლებში მონიკა სტრენდბერგის და ეილიინ პეიონკის მიერ ჩატარდება საჯარო ლექცია თემაზე: „ოჯახში ძალადობისა და ბავშვთა მიმართ ძალადობის წინააღმდეგ ბრძოლის მექანიზმები.“

შეხვედრის ორგანიზატორია საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტის სამართლის ფაკულტეტი.

In the frame of Human Rights Week, David Aghmashenebeli University of Georgia has scheduled a public lecture on the topic: “Mechanisms to Combat Domestic Violence and Child Abuse”, on December 15, 2023, at 14:00. The lecture will be conducted by the representatives of the United States of America Illinois State Police, Monica Strandberg and Eileen Payonki, invited by the United States of America Embassy in Georgia.

The event is organized by the Faculty of Law, David Aghmashenebeli University of Georgia, and dedicated to Human Rights Day.

ბოლო კომენტარები

არ არის კომენტარი, რომ გაჩვენოთ.
საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტი

I will be back soon