სამართლის ფაკულტეტის ორგანიზებით ადამიანის უფლებათა კვირეული ეწყობა!

ადამიანის უფლებები ფოტო ვებისთვის

სამართლის ფაკულტეტის ორგანიზებით ადამიანის უფლებათა კვირეული ეწყობა!

ადამიანის უფლებათა დაცვის საერთაშორისო დღესთან დაკავშირებით, საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტში, სამართლის ფაკულტეტის ორგანიზებით, ადამიანის უფლებათა კვირეული ეწყობა.

კვირეულის ფარგლებში 2023 წლის 13 დეკემბერს საქართველოს სახალხო დამცველის პირველი მოადგილე ქალბატონო თამარ გვარამაძე საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტში წაიკითხავს საჯარო ლექციას თემაზე  – „ადამიანის უფლებათა დაცვის სფეროში სახალხო დამცველის ინსტიტუციური როლი და ადამიანის უფლებების დაცვის სფეროში არსებული გამოწვევები“.

In the frame of Human Rights Week, David Aghmashenebeli University of Georgia has scheduled a public lecture on the topic “The institutional role of the public defender in the field of human rights protection and existing problems”. The lecture will be held by the First Deputy Public Defender of Georgia, Tamar Gvaramadze, on December 13, 2023.

The event is organized by the Faculty of Law, David Aghmashenebeli University of Georgia, and dedicated to Human Rights Day.