ადამიანის უფლებათა კვირეული ფარგლებში, საჯარო ლექცია თემაზე – „ადამიანის უფლებათა დაცვის სფეროში სახალხო დამცველის ინსტიტუციური როლი და ადამიანის უფლებების დაცვის სფეროში არსებული გამოწვევები“ გაიმართა.

ადამიანის უფლებათა დაცვის საერთაშორისო დღესთან დაკავშირებით საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტში სამართლის ფაკულტეტის ორგანიზებით ადამიანის უფლებათა კვირეული ეწყობა.

კვირეულის ფარგლებში 2023 წლის 13 დეკემბერს საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტს ესტუმრა საქართველოს სახალხო დამცველის პირველი მოადგილე ქალბატონი თამარ გვარამაძე, რომელმაც წაიკითხა საჯარო ლექცია თემაზე – „ადამიანის უფლებათა დაცვის სფეროში სახალხო დამცველის ინსტიტუციური როლი და ადამიანის უფლებების დაცვის სფეროში არსებული გამოწვევები“. შეხვედრა წარიმართა ინტერაქტიულ რეჟიმში, ქალბატონმა თამარ გვარამაძემ უპასუხა სტუდენტთა და აკადემიური პერსონალის მიერ დასმულ შეკითხვებს.

In the frame of Human Rights Week, David Aghmashenebeli University of Georgia organized a public lecture on the topic “The Institutional Role of the Public Defender in the Field of Human Rights Protection and Existing Problems”. The lecture was held by the First Deputy Public Defender of Georgia, Tamar Gvaramadze, on December 13, 2023.

The event dedicated to Human Rights Day was organized by the Faculty of Law, David Aghmashenebeli University of Georgia. The lecture was held in an interactive mode, where Mrs. Tamar Gvaramadze answered the questions raised by students and academic staff.