The-changing-healthcare-scenario-in-GCC-

2023 წლის, 4 დეკემბერს 12 საათზე, საქართველოს დავით აღმაშენებლის სახელობის უნივერსიტეტში ჩატარდება საჯარო ლექცია „სამედიცინო ტურიზმის განვითარება ხელოვნური ინტელექტისა და რობოტიკის გამოყენებით“. ლექციას ჩაატარებს მალტის უნივერსიტეტის ასოცირებული პროფესორი, ვიანა ჰასსანი (Viana Hassan).

ლექციის მიზანია მედიცინისა და ტურიზმის საგანმანათლებლო პროგრამის სტუდენტებს გაუზიაროს თანამედროვე სამედიცინო ტურიზმის მიდგომები და გამოწვევები.

David Aghmashenebeli University of Georgia invites students and professors to a public lecture “Reshaping Medical Tourism through AI and Robotics”. The lecture will be conducted by Associate Professor, Viana Hassan, University of Malta, and is scheduled on 4 December, 2023 at 12:00.

The purpose of the lecture is to share the approaches and challenges of modern medical tourism to the students and professors of Medicine and Tourism Programs.